عارف کامل مرحوم علامه طهرانی اعلی الله مقامه الشریف از مرحوم آقا سید رضا بهاء الدینی رحمة الله علیه به نیکی یاد می کردند و ایشان را در زمانی که در قید حیات بودند از زمره أعلام امّت شیعه می دانستند و می فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
عنایت علّامه طهرانی به سالک وارسته آیت الله بهاءالدینی ره
عارف کامل مرحوم علامه طهرانی اعلی الله مقامه الشریف از مرحوم آقا سید رضا بهاء الدینی رحمة الله علیه به نیکی یاد می کردند و ایشان را در زمانی که در قید حیات بودند از زمره أعلام امّت شیعه می دانستند و می فرمودند: من استصحاب رسائل را خدمت ایشان خواندم
عنایت مرحوم علامه به آقا سید رضا بهاءالدینی تا جایی بود که محضر ایشان را مغتنم و مفید می دانستند تا جاییکه یکی از فرزندان علامه می نویسند: روزى مرحوم والد- قدّس سرّه- به حقیر فرمودند: شما به منزل آیةالله حاج سید رضا بهاءالدینى مى روید؟ عرض کردم: خیر، گاهى ندرتاً خدمتشان مى رسم. فرمودند: حتماً به دیدار ایشان بروید و از محضر ایشان بهره مند شوید، ایشان فرد مؤمنى است که دریافت هایشان براى شما مى تواند مفید واقع شود و از آن استفاده نمایید.
و نقل می کنند: تا وقتى که مرحوم آقا زنده بودند، بنده مى دیدم که هر جا از اساتیدشان دیدن مى کنند، دست اساتیدشان را مى بوسیدند و با چشم خودم دیدم که دست آقاى آسید رضاى بهاء الدینى را بوسیدند و به ما گفتند که بروید و ببوسید. با اینکه ایشان استاد عرفان و سیر و سلوک ایشان نبود، استاد اصول بودند.
*آیت اللَّه سید رضا بهاءالدینی در 9 فروردین 1287 ش برابر با عید غدیر 1327 ق در قم به دنیا آمد. وی از 19 سالگی در حوزه درس آیتاللَّه شیخ عبدالکریم حائری یزدی شرکت جست و مورد لطف استاد قرار گرفت. ایشان از آن پس به مدت بیش از پنجاه سال، به تدریس و تربیت طلاب در حوزه علمیه قم مشغول شد و تنها در اواخر عمر به دلیل کسالت و بیماری، از آن باز ماند. سرانجام این فقیه عارف پس از 89 سال زندگی زاهدانه، در بیست و هفتم تیرماه 1376ش برابر با دوازدهم ربیع الاول 1418ق در قم درگذشت و در مسجد بالاسر حضرت معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شد.